CONEIX LA NOSTRA EMPRESA

Recorre la Costa Brava amb catamarà, veler o llanxa i viu una experiència inoblidable amb els teus

la millor opció per a un event especial

A Brava Charter creem experiencies per recordar desde fa més de 25 años. Portem més de dues dècadas especializats en el món del turisme nàutic a la Costa Brava.

Amb la nostra flota de 7 embarcacions, oferim un servei més complet permetent a tot amant de la navegació poder alquilar un veler, catamarà, llanxa o moto aquàtica amb el que gaudir del mar a un preu molt competitiu, sent de lo millor en relació calitat preu de tota la Costa Brava

despedides

¡Hola, solter/a! ¡Deixa enrere la terra i embarca't a l'aventura definitiva per la teva última navegació abans del gran dia! Les nostres exclusives despedides de solter en vaixell ofereixen la combinació perfecta de luxe, emoció i vistes impressionants. Navega per les aigües cristalines de la Costa Brava amb les teves amistats, gaudint del mar a bord d'una embarcació i un sinfí d'oportunitats per viure moments inolvidables. Solta amarres i deixa que passin els bons moments: ¡aquest comiat de solter està llest per fer onades!

team building

¡El traball en equip es fa a la mar! Eleva el teu event de team building a noves altures amb les nostres expectaculars excursions en vaixell al llarg de la Costa Brava. Enforteixi els víncles, fomenti la colaboració i inspiri la innovació mentres naveguin junts per les onades. Els nostres events de team building combinen activitats emocionants, vistes panoràmiques i luxoses comoditats a bord dels nostres espaiosos vaixells. A que esperes per crear un dia de bon rotllo amb el teu equip de traball a la Costa Brava a bord d'una de les nostres embarcacions.

Aniversaris

¡Brindem per la vida a alta mar! Celebri el seu preciat aniversari amb un viatge romàntic en parella o amb amics i familiars a bord dels nostres excelents vaixells. Navega per l'encantadora Costa Brava, rodejat d' impressionants vistes i acompanyat de bona música. Amb luxoses comoditats, gaudeixi de les precioses cales donant-se un xàfec en aigües cristalines o de les impressionants postes de sol com a teló de fons junt a una copa de vi. Aquesta ocasió especial ho mereix, perquè cada dia no es cumpleixen anys.

Roses com port d'origen

Estem en el Port de Roses

Un dels més importants de tota la Costa Brava i estratègicament ubicat per la seva proximitat a algunes de les zones méss atractives del Mediterrani.

POSSIBLES DESTINACIONS QUE RECOMANEM

Hi ha qui diu que el paradís és una cala assolellada de la Costa Brava. 

Nosaltres hi estem d’acord. I tu?

Vina a comprovar-ho amb Brava Charter.

1

El Cap de Creus

Navega per una de les zones més emblemàtiques de la Costa Brava. Avistant pobles amb molt d’encant com Cadaqués, Port de la Selva o Llançà i fondeja a les precioses cales de Pelosa, Jóncols, Culip o Garbet.

2

El Parc Natural del Montgrí

Navega costejant el Golf de Roses i el Parc Natural del Montgrí, avistant les poblacions de L’Escala, L’Estartit i Begur. Amb parada obligatòria a les Illes Medes i a les precioses cales de Montgó, Aiguablava, Sa Tuna i Sa Riera.

3

Calella de Palafrugell

Costeja per les aigües que banyen Tamariu, Calella i Palamós, municipis amb molt d’encant i història. Avistant les Illes Formigues i el Cap Roig, fondeja a les cales de S’Alguer i els Castellets o a les platges de Port Bo o Port Pelegrí.

4

Al sud de la Costa Brava

Acostant-nos a un dels extrems de la Costa Brava, trobem les poblacions de S’Agaro, Tossa de Mar amb la seva muralla medieval i el castell de Lloret de Mar. Dona’t un capbussó a les cales de Sa Boadella, Pola, Futadera o Giverola.

VIU L'EXPERIÈNCIA, FORMA PART DE LA NOSTRA FAMÍLIA

Som un equip seriós que treballa diàriament per millorar la nostra oferta de serveis i les condicions del vaixell. Gràcies a la nostra experiència en la navegació podem ajudar-te amb la planificació i assessorarament a cada punt important de la reserva.